(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Farog‘iy g‘azallaridagi xalqona ruhning shakllanishi, milliy tafakkur va hissiyotlar orqali ifodalanishi hamda she’riy tasvirlarning estetik qiymati o‘rganiladi. Shu bilan birga, maqolada shoir ijodidagi xalqona obrazlar va tasvir usullarining zamonaviy adabiy jarayondagi o‘rni ham yoritilgan.