(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada issiq holatda shtamplash jarayonida shtamplarning ishchi yuzalarida yuzaga keladigan yeyilish jarayonlari, yeyilishga sabab bo‘luvchi omillar hamda ularni kamaytirish yo‘llari tahlil qilinadi. Shuningdek, shtamplarning xizmat muddatini uzaytirish uchun optimal texnologik rejim — harorat, bosim, deformatsiya tezligi, sirt pardozlash va issiqlik ishlov parametrlarini tanlash bo‘yicha ilmiy asoslangan takliflar keltiriladi.