(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tadqiqot maqsadiga muvoffiq, 22 yoshdan 65 yoshgacha bo’lgan polipli rinosinusit bilan og’rigan 87 nafar bemorning asosiy shikoyati burun bilan nafas olishning buzilishi bo’lgan leykotrien retseptorlari blokatori - montelukast preparatining burun obstruktsiyasining qaytalanishini davolash va oldini olishda samaradorligini o’rgandik.