(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ta’limni raqamlashtirish jarayonida raqamli kontent yaratishning ahamiyati, bosqichlari va zamonaviy yondashuvlari tahlil qilingan. Raqamli kontentning turlari, ularning o‘quv jarayonidagi o‘rni, interaktivlik va individuallashtirish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.