(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Sharq adabiyotida muqaddas sevgi mavzusining eng yorqin namunasini tashkil etuvchi “Yusuf va Zulayho” qissasini tahlil qiladi. Maqolada asarning diniy, falsafiy va ma’naviy jihatlari o‘rganilib, muqaddas sevgi tushunchasining inson ruhiyati va axloqiy qadriyatlaridagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.