(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada Xorazm adabiy muhitining yirik namoyondasi Muhammad Rizo Ogahiyning hayoti va ijodi," Riyoz ud davla" va "Zubdat ul- tavorix " asari yuzasidan ma’lumotlar keltirilgan.