(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada Xojaning adabiy merosi turli davrlar kesimida tahlil qilinadi. Xoja asarlaridagi diniy-axloqiy, tasavvufiy gʻoyalar talqin qilinib, ularning yoshlar maʼnaviy tarbiyasidagi oʻrniga alohida toʻxtab oʻtiladi