(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar til o‘rganishida vizual vositalarning o‘rni, ularni qo‘llash metodikasi va qiziqishni oshirishdagi amaliy ahamiyati tahlil qilinadi..