(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada “Huquqbuzarliklar profilaktikasi kuni”ni o‘tkazish amaliyotining ahamiyati, mahalla fuqarolar yig‘inlari va boshqa o‘zini-o‘zi boshqarish organlarining profilaktika jarayonidagi o‘rni, shuningdek, huquqbuzarliklarning oldini olishda hamkorlikni kuchaytirish bo‘yicha takliflar yoritilgan. Tadqiqot natijalari mahallalarda ijtimoiy-huquqiy muhitni mustahkamlash, aholining huquqiy madaniyatini oshirish hamda profilaktika mexanizmlarini takomillashtirishga xizmat qiladi.