(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada elektromobillarning sovutish tizimi, uning funksional talablari, konstruktiv xususiyatlari va texnik xizmat ko‘rsatish jarayonlari ilmiy-nazariy asosda tahlil qilingan. Dvigatel, invertor, akkumulyator batareyasi hamda quvvat elektronikasining optimal haroratini saqlash energiya samaradorligi, xavfsizlik va xizmat muddati uchun muhim omil ekani asoslab berilgan. Amaliy qismda esa diagnostika usullari, issiqlik almashinuvi jarayonlari va texnik xizmat ko‘rsatish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.