(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf matematika darslarida kasr tushunchasi bilan tanishtirishning samarali metodlari, o’quvchi tasavvurini shakillantirish bosqichlari hamda vizual va amaliy yondashuvlarning o’quv jarayonidagi o’rni yoritiladi. Tadqiqotda interfaol metodlar, didaktik o’yinlar va kundalik hayotiy misollardan foydalanishning afzalliklari tahlil qilinadi.