(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston ijtimoiy ish sohasini rivojlantirish va xorijiy mamlakatlar tajribasini tatbiq etish imkoniyatlari ilmiy tahlil qilinadi. Maqolada AQSH, Buyuk Britaniya, Skandinaviya va boshqa davlatlarning ijtimoiy ish tizimi, normativ-huquqiy bazasi va professional xodimlar faoliyati o‘rganilib, O‘zbekiston sharoitiga moslashtirish yo‘llari ko‘rsatildi. Shuningdek, mamlakatimizda amalga oshirilayotgan ijtimoiy himoya choralari va yangi qonun loyihalari yordamida ijtimoiy xizmatlar sifatini oshirish, ehtiyojmand oilalar va shaxslarni samarali qo‘llab quvvatlash imkoniyatlari yoritilgan.