(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Jadid dramaturgiyasining iste’dodli vakillaridan biri Hamza Hakimzoda Niyoziydir. Hamzaning badiiy ijodida dramaturgiya yetakchi va salmoqli o‘rin tutib, qator jarayonlarni bosib o‘tadi. Ushbu maqolada H. H. Niyoziyning o‘zbek teatriga qo‘shgan hissasi, uning asarlarining markazida ayollar turganligi, xotin qizlarning qadr-qimmati xaqida yoritiladi.