(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada avtomobilni umumiy texnik tekshirish jarayonlari, bu tekshiruvning ahamiyati hamda zamonaviy diagnostika usullari haqida so‘z yuritiladi. Texnik tekshiruv transport vositalarining xavfsizligi, ekologik talablar va unumdor ishlashini ta’minlashda muhim omil hisoblanadi. Shuningdek, maqolada zamonaviy avtomobillarda qo‘llanilayotgan raqamli diagnostika usullari, servis vositalari va sun’iy intellekt yordamida aniqlanayotgan muammolar haqida ham fikr yuritilgan.