(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada yashil iqtisodiyotga o‘tish jarayonida yashil byudjet siyosatining mohiyati, afzalliklari, yashil davlat siyosatiga oid milliy konsepsiyalar hamda strategiyalarning muhimligi ko‘rib chiqiladi. Iqtisodiyotning turli tarmoqlarida barqaror amaliyotlarni qo‘llash bo‘yicha amalga oshirilayotgan chora-tadbirlarni takomillashtirish bo‘yicha ilmiy asoslangan taklif va tavsiyalar beriladi.