(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyo ta’lim tizimida raqamli transformatsiya jarayonlari keng tahlil qilingan. Raqamli texnologiyalarning ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi o‘rni, mavjud muammolar, ularni bartaraf etish yo‘llari va istiqbollar haqida fikr yuritiladi. Maqolada shuningdek, ta’lim tizimida innovatsion texnologiyalarni qo‘llashning ijobiy jihatlari hamda raqamli ta’lim jarayonida uchraydigan qiyinchiliklar ko‘rib chiqiladi.