(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Tildagi tejamkorlik tamoyili asosida yuzaga keladigan murakkablashuv hodisasi tilning ifoda imkoniyatlari bilan birga uning pragmatik imkoniyatlarini ham ko’rsatib beradi. Maqolada murakkablashgan sodda gaplarning o’rganilishi hamda sodda gaplarning murakkablashtiruvchi vositalar yoritib berilgan.