(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada, Zahiriddin Muhammad Boburning qizi, boburiy malika Gulbadanbegimning ibratli hayot yo’li va ijodiy faoliyati, uning jahonga mashhur bo’lgan “Humoyunnoma” asari haqida ma’lumot keltirilgan.