(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bachadon transplantatsiyasi reproduktiv tibbiyotda yangi davrni boshlab berdi. Ushbu jarayon bepushtlikning bachadon bilan bog‘liq shakllarini davolashning samarali usuli sifatida shakllanmoqda. Maqolada transplantatsiya amaliyotining klinik imkoniyatlari, mavjud muammolari va kelajak istiqbollari tahlil qilindi. Shuningdek, bemor tanlovi, immunosupressiv terapiya, etik masalalar va texnologik yangiliklar yoritildi.