(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada ingliz tilini o‘rganishning jamiyat hayotidagi ijtimoiy va madaniy afzalliklari IMRAD (Introduction, Methods, Results, and Discussion) talablari asosida ilmiy tahlil qilingan. Tadqiqotning dolzarbligi ingliz tilining XXI asrda “global muloqot tili” sifatida jamiyat taraqqiyotida, ta’limda, madaniyatlararo integratsiya va iqtisodiy hamkorlikda muhim o‘rin egallab borayotgani bilan belgilanadi.