(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada pedagoglarning kasbiy salohiyatini oshirish jarayonida innovatsion texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Innovatsion yondashuvlarning ta’lim jarayoniga olib kirilishi, o‘qituvchilarning malakasini oshirishda zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati, shuningdek, bu boradagi mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan.