(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy himoya tizimida psixologik maslahat va treninglarning ahamiyati hamda ularning amaliy samaradorligi tahlil qilinadi. Aholining turli qatlamlari, xususan, nogironligi bo‘lgan shaxslar, kam ta’minlangan oilalar va himoyaga muhtoj fuqarolarga psixologik yordam ko‘rsatish ularning ijtimoiy moslashuvi, ruhiy barqarorligi va hayot sifatini oshirishga xizmat qiladi. Treninglar orqali shaxsiy rivojlanish, muammolarni yechish ko‘nikmalari hamda ijtimoiy integratsiya jarayoni yanada samarali kechishi ta’kidlanadi.