(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Burhoniddin Zarnujiy hayot faoliyati hamda bugungi kunning dolzarb masalasi bo’lmish ilm olish yo’llari va tartib qoidalari keltirilgan “Ta’lim al-mutaallim” asarining mazmuni yoritib berilgan.