(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bugungi kunda global raqobat sharoitida biznesning muvaffaqiyatga erishishi va o’z o’rnini topishi ko’plab omillarga bog’liq. Ushbu omillar orasida eng muhimlaridan biri biznes loyihalarining samaradorligini ta’minlashdir. Samaradorlik — bu maqsadga erishish uchun sarflangan resurslar va vaqtning maksimal darajada foydalanilishidir. Shuningdek, samaradorlikni ta’minlash uchun bozor sharoitlarini, texnologik yangiliklarni va boshqaruv metodlarini chuqur o’rganish zarur.