(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellektning (SI) bugungi kundagi ahamiyati hamda uning kelajakdagi rivojlanish istiqbollari ilmiy nuqtai nazardan yoritilgan. SI’ning sanoat, transport, tibbiyot va ta’lim sohalaridagi qo‘llanilish imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, kompyuter injiniringi ta’lim yo‘nalishida sun’iy intellekt texnologiyalaridan foydalanishning o‘rni, talabalarda kasbiy kompetensiyalarni rivojlantirishdagi ahamiyati va ta’lim jarayonini samarali tashkil etishga qo‘shadigan hissasi muhokama qilinadi.