(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada maktab ta’limida ma’naviy-ma’rifiy tarbiyaning o‘quvchilar dunyoqarashi shakllanishidagi o‘rni ilmiy-uslubiy jihatdan tahlil qilinadi. Maqolada ma’naviy-ma’rifiy tarbiyaning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, o‘quvchilarning shaxsiy fazilatlarini shakllantirishdagi o‘rni, milliy va umuminsoniy qadriyatlarni singdirishdagi ta’siri ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, metodlar, natijalar va ularning samaradorligi tahlil qilinib, maktab ta’limida ma’naviy-ma’rifiy tarbiya sifatini oshirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqiladi.