(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Kiyengi yillarda ekologiyaning keskin o’zgarishi natijasida turli xil kasalliklar, mikroorganizmlarning ko’payishi insoniyatning dori darmonga bo’lgan talabini oshishiga olib kelmoqda. Bu borada ishlatiladigan dori dar monlarning barqarorligi ularni ishlab chiqarishga va saqlash sharoitiga bir-muncha bog’liq hisoblanadi. Dori vositalarining barqarorligini oshirish uchun hozirgi kunda turli-xil stabilizatorlardan foydalaniladi.