(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada shevalarning hududiy turlari, adabiy til bilan bog’liqligi va til rivojidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, shevalarning madaniy va ilmiy ahamiyati diagram va jadval orqali ko’rsatilgan.