(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Afrika ertaklarining tarixiy rivojlanishi, ularning madaniy va ijtimoiy ahamiyati tahlil qilinadi. Afrika xalqlarining og‘zaki ijodi orqali shakllangan ertaklar inson va tabiat, axloqiy qadriyatlar hamda jamiyat normalarini aks ettiradi. Shuningdek, maqolada afrika ertaklarining turli xalqlardagi o‘ziga xosligi va ularning madaniy meros sifatidagi ahammiyati ham yoritiladi.