(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o‘smirlar psixologik holatini baholashda zamonaviy psixodiagnostik metodlar tahlil qilinadi. Kompyuterlashtirilgan testlar, emotsional analiz tizimlari, onlayn va mobil platformalar orqali o‘smirlarning psixologik holatini aniqlashning samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, metodlarni tanlashda yoshga moslik, individual xususiyatlar, etik tamoyillar va ma’lumotlar maxfiyligi masalalari ko‘rib chiqiladi. Maqola o‘smirlarning rivojlanishiga mos va ilmiy asoslangan diagnostika vositalaridan foydalanish bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.