(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada shaxsning emotsional holati, stress darajasi va psixologik muvozanati ta’lim jarayoniga qanday ta’sir qilishi ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilindi. O‘quvchilar faoliyatidagi sustlik, motivatsiyaning pasayishi, kognitiv jarayonlarning sekinlashuvi ko‘pincha stress bilan bog‘liq bo‘lishi yoritildi. Shuningdek, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi psixologik aloqaning ta’lim sifatiga ta’siri umumlashtirildi hamda stressni kamaytirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berildi.