(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ijodiy qobiliyat va uning inson hayotiy faoliyatidagi o‘rni xususidf fikr yuritiladi. Ijodiy fikrlashni rivojlantirish metodlari, pedagogik yondashuvlar natijasida, shaxsiy rivojlanish va uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rniga e’tibor qilinadi. Shuningdek, zamonaviy pedagogik va psixologik tadqiqotlar orqali ijodiy qobiliyatni aniqlash va rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.