(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy oilalardagi muammoli vaziyatlarning kelib chiqish omillarini aniqlash va ularni bartaraf etishning psixologik va uslubiy yondashuvlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqot davomida oilaviy munosabatlardagi nizolar, kommunikatsiya muammolari, stress va ijtimoiy omillar tahlil qilindi. Shuningdek, psixologik maslahatlar, konfliktni boshqarish strategiyalari va oilaviy psixologiya metodlari orqali muammolarni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqildi. Tadqiqotning natijalari zamonaviy oilalarda ijobiy psixologik muhit yaratish va oilaviy barqarorlikni ta’minlashga xizmat qiladi.