(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi slang va jargon so‘zlarning o‘zbek tiliga tarjima qilinishida qo‘llaniladigan kreativ yondashuvlar tahlil qilinadi. Slang va jargonlar norasmiy nutqning ajralmas qismi bo‘lib, ular madaniyat, yoshlar submadaniyati va ijtimoiy muhit bilan chambarchas bog‘liq. Tadqiqotda tarjimada yuzaga keladigan leksik va pragmatik muammolar hamda ularni hal etishning innovatsion usullari ko‘rib chiqiladi.