(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola Maktabgacha yoshdagi bolalar va o`smirlarda uchraydigan parazitar kasalliklar turlari parazitar kasalliklar natijasida organizamda ro`y beradigan o`zgarishlarni o`rganilganlik hihtlarini ochib beradi. Shuningdek, shahar va qishloqlarda yashovchi aholi o`rtasida parazitar kasalliklarning tarqalganlik darajasini ochib beradi.