(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy texnologiyalarning ingliz tilini xorijiy til sifatida o‘qitish (EFL) jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Hozirgi davrda ta’lim sohasida raqamli texnologiyalar va onlayn o‘quv platformalari keng qo‘llanilib, ingliz tili darslarini samarali tashkil etishga yordam bermoqda. Tadqiqotning dolzarbligi shundaki, texnologiyalar til o‘rganish jarayonini yangicha yondashuvlar asosida tashkil etish, o‘quvchilarning mustaqil fikrlash va muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi.