(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada basketbolchilarning jamoaviy o‘yin strategiyasini shakllantirish jarayonida kommunikativ ko‘nikmalarning o‘rni va ahamiyati ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Tadqiqot davomida basketbolchilarning o‘zaro muloqoti, jamoa ichida axborot almashinuvi, ishonch va muvofiqlik darajasining o‘yin samaradorligiga ta’siri o‘rganilgan.