(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bu maqolada O‘smirlik davrida endokrin tizimning o‘zgarishlarini tushunish pediatriya, endokrinologiya, fiziologiya, psixologiya va sog‘liqni saqlash sohalariga oid ma’lumotlar beriladi.