(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada algebraik tenglamalarni o‘quvchilarga oson tushunarli tarzda tushuntirishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda kundalik hayotiy misollar orqali tenglamalarni o‘rgatishning pedagogik samaradorligi, o‘quvchilarda mantiqiy fikrlash va muammolarni yechish ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, algebraik masalalarni real hayot bilan bog‘lash orqali matematik bilimlarni mustahkamlash metodikasi ishlab chiqilgan. Tadqiqot natijalari matematikani o‘qitishda o‘quv-uslubiy manba sifatida foydali.