(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Pomodoro texnikasi haqida va o’quv jarayoniga qay tarzda samara ko’rsatishi haqida o’rganiladi.Shu bilan bir qatorda, pomodoro usulining bir qancha afzalliklari aytib o’tiladi ,jumladan, ta’lim jaroyonida holsizlikni bartaraf etish ,xotirani kuchaytirish, diqqat-e’tibor jamlash va vaqtni to’g’ri va samarali tarzda boshqarish kabi ustunliklari tahlil qilinadi.Shuningdek, qisqa tanaffuslar o’quv jarayoniga qay tarzda samardorlik olib kelishi aytib o’tiliadi.