(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада “гендер тенглик” тушунчасининг мазмун - моҳияти очиб берилган бўлиб, Ўзбекистонда гендер тенгликка эришишнинг ҳуқуқий асослари яратилиши ҳамда илм-фан, таълим сохасида хотин қизларнинг ролини ошириш борасида қилинаётган амалий ишлар хусусида фикр мулоҳазалар юритилган.