(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Тадқиқот ёшлар томонидан содир этилган жиноятларни таҳлили ва уларни олдини олишга бағишланган. Болалар жиноятчилигига таъсир этувчи асосий криминоген омиллар ва уларни олдини олиш кўрсатиб ўтилган.