(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek klassik adabiyotida ayollar obrazlarini tahlil qiladi va ularning zamonaviy talqinlarini o‘rganadi. Tadqiqotda ayollar tasviri orqali jamiyatdagi qadriyatlar, axloqiy-odobiy me’yorlar va shaxsiy kechinmalar yoritiladi. Shuningdek, maqolada klassik adabiyotdagi ayol obrazlarining bugungi zamon talqinida qanday o‘zgarishlar yuz bergani, ularning jamiyat va madaniyatdagi roli muhokama qilinadi.