(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek epik dostonlari va xalq og‘zaki ijodining tarixiy, madaniy va badiiy ahamiyatini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada epik dostonlarning shakllanish tarixi, mazmuni, badiiy ifodasi hamda ular orqali xalq og‘zaki ijodining saqlanishi va avloddan-avlodga yetkazilishi masalalari yoritiladi.