(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola o‘zbek adabiyotidagi zamonaviy eksperimental janrlarni tahlil qilishga bag‘ishlangan. Maqolada eksperimental janrlarning shakllanishi, ularning badiiy ifoda vositalari, o‘ziga xos uslublari va zamonaviy adabiyotdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, maqolada yangi janrlarning yosh avlodni ma’naviy va estetik jihatdan boyitishdagi roli ham ko‘rib chiqiladi.