(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola grammatik va leksik tuzilmalarning samarali muloqotdagi fundamental rolini o’rganadi. Maqolada tilning ushbu ikki komponenti o’rtasidagi bog’liqlik, ularning ma’no uzatishdagi ahamiyati va zamonaviy til o’rganish metodikasidagi o’rni Аннотация tahlil qilinadi.