(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada elektromobillarning ekspluatatsiyadan oʻtishga texnik xizmat koʻrsatishning ahamiyati atroflicha tahlil qilingan. Elektromobillarning konstruktiv va funksional xususiyatlari, elektr yuritma tizimi, akkumulyator batareyalari, boshqaruv va sovitish tizimlari texnik holatini doimiy nazorat qilish zarurligi asoslab berilgan. Ishlab chiqarish elektromobillarga oʻz vaqtida va sifatli texnik xizmat koʻrsatuv sifatini tekshirish, xizmat muddatini saqlash hamda ekspluatatsiya sifatini yaxshilashda muhim omil koʻrsatib oʻtilgan.