(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu ishda tarbiya jarayonining mazmuni, uning asosiy shakllari va metodlari keng yoritilgan. Tarbiya jarayoni pedagogik faoliyatning murakkab va uzluksiz bo‘g‘ini sifatida talqin qilinib, o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Ishda tarbiyaning an’anaviy va zamonaviy shakllari — suhbat, uchrashuv, ekskursiya, munozara, jamoaviy ishlar, loyiha faoliyatlari hamda tarbiyaviy tadbirlar mazmuni bayon etiladi.