(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мазкур мақолада рақамли экспертизага оид хорижий мамлакатлар қонунчилиги ва уни миллий қонунчиликка имплементация қилиш масалалари таҳлил қилинган. Шунингдек, рақамли экспертиза фаолиятини тартибга солишда хорижий мамлакатлар тажрибаси таҳлил этилиб, ушбу соҳадаги қонунчиликни такомиллаштириш масалалари атрофлича ўрганилган.