(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada psixologiya fanining mohiyati, uning asosiy vazifalari hamda zamonaviy tadqiqot yo‘nalishlari yoritib beriladi. Psixologiya inson psixik jarayonlari, shaxs xususiyatlari va xulq-atvorini o‘rganadigan muhim fan sifatida jamiyat hayotida muhim o‘rin tutadi. Maqolada psixologiyaning nazariy va amaliy ahamiyati tahlil qilinadi.